RSS   Help?
add movie content
Back

Utamané Misuwur Yaiku

  • 45100 Rovigo RO, Italia
  •  
  • 0
  • 220 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing duduh kaldu dijupuk ing cara iki, Nasi dimasak, kang dicampur karo raw lan ost. Kanggoné wong yahudi, utt lan laut turki.

image map
footer bg