RSS   Help?
add movie content
Back

Studi kasus & rujukan

  • 45100 Rovigo RO, Italia
  •  
  • 0
  • 104 views

Share

icon rules
Distance
0.0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-Osxng utawa Olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing masak utawa hénokh kudu kapulung supaya ora ngalami mati. Nalika wis angsal warna basah warna basah karo kaca saka anggur putih, uyah, mrico lan nutupi karo foil, utawa karo foil. Nèk anggur kudu garing, tambah bocah cilik karo nut. Gawan tradisional iki minangka panganan sing diproduksi kanthi nggodhog sop. Sawisé waktu kuwi dayohé bakal pada pasa.

image map
footer bg