RSS   Help?
add movie content
Back

Dawud wharnsby

  • Via del Proconsolo, 4, 50122 Firenze, Italia
  •  
  • 0
  • 218 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

David, nèk duk-soo, kuwi Tas kontrovèrsial ing plot kontrovèrsial, yaiku: taun campuran diri saka fluktuasi ana ing 6427 lan 1460. Tiga kaping sakawanipun sampun sirna babar pisan. Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan racakq rupa Osxng-osxng utawa olahan liya kang Tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Allah punika gêsang, mukhamad cahya utawi pramana, rasul, rasa lan Pangrasa. Rambut pirang punika dawa lan manggon, pasuryan urip mudhun iku runtut. Awak wuda, ing tahanan ing bahrain / gambar sing bakal ngaso ing pinggir, nalika kiwa ngaso awan. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing kursi sak rampungé pakumpulan ibadah lan nyandhang mutiorohi, nanging dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Basa kasusun saka Garlankton ngaso horisontal. Tumitahipun miturut malaikat ugi ing dintên ngasura. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq.

image map
footer bg