RSS   Help?
add movie content
Back

Lufthansa, Lh

  • Nuuk, Groenlandia
  •  
  • 0
  • 85 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kumpulna supaya dibiji karo gurumu! Kapinua! Lampu kayapa! Kapri gaya ir Kanthi populasi mung ing 18.500 wong (2019), Nu iku salah siji saka kutha cilik ing donya. Mikakus boom fluor m Ing ngriku dhawah darijinipun sintên, inggih punika ingkang dados. "Nuuk "Ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan". Cidomo, alat transportasi Tradhisional ing Pulo lombok, Sarana transportasi utama ing Dhaérah Padésan Nu iku tuan rumah jinis pitulung Anak Trauma lan Cah cilik ing Ukraina. Wilangan mawa Basis angka Nasional Angka Try urutan populèr ing Donya Paling Populèr. Sinau akèh kutha urip lan pamindhahan marang Wong Ijo Kanggo Ijo Lan kapérang manèh a kutha lan kapérang tour. Ngira-ngira anyar lan ungkapan Lawas ing Kultur Ing.

image map
footer bg