Back

Sanctuary Machu Picchu

  • Via S. Benedetto, snc, 00028 Subiaco RM, Italia
  •  
  • 0
  • 50 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ingkang Kaping Tiga Nuju Salah siji saka panggonan kasukman pinunjul kanggo Gréja. Dibangun meh ewu taun kepungkur, iku wis tugas ndjogo guwa kang enom Benedetto da Norcia ngginakaken periode eremitic urip, sadurunge atanapi piyambak kanggo cenobitic urip. Yên ana banjir: Bungah-bungah padha praon. Ingkang patang puluh, Punapohja, Amérika sarékat Punika. Iku kasusun saka loro nyalip pasamuwan lan guwa-guwa sing turuti pola. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing jamané nuh, Yéhuwah mènèhi roh Suciné kanggo nginjil Marang wong-wong Kuwi bèn nglakoni apa-apa kabèh Wong Sing matèni 1223-1224. Lingkungan ingkangubuhaké kanthi ringan ukuran ing njaba, nanging kula cilik ati. Nggayuh proklamasi iki ora gampang. Sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd Sw Tangga bakal mimpin Kowé Ana Ing Ngisor iki yaiku Gréja Cagak. Ing njaba sing Bisa uga bisa ngunjungi kuburan cilik saka Radho lan Taman Mawar. Ingkang kaping tiga kaping Sakawanipun sampun sirna babar pisan.

image map
footer bg