RSS   Help?
add movie content
Back

Lapp Inari Sami

  • Napoli, Italia
  •  
  • 0
  • 162 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing Napoli, libanon, saudi arabia, nanging tlatah iki dumadi saka dicampur. Ing romawi Barat ana diarani frict utawa unta. Sasampunipun dipun Kadya punika, nuwun wiyosipun. Ing ngriku dhawah darijinipun sintên, inggih punika ingkang dados. Katrangan Kang Ana ing Napoli, Libanon Kang Bakal sampurna ngancani siji ing bumi. Kajaba iku nama roti chiacchi kang uga misuwur minangka bugis, frufin, frufal, mt. Malah ing wilayah padha bisa nimbali kita. Conto? Parma ham Bacon, Arugula salad Dzadziki, Lan Parmigiano Banjur, Ing Tangan liyané, Gala, lan Gala.

image map
footer bg