RSS   Help?
add movie content
Back

Banyu mancur Rimondi

  • Mavrokordatou Alexanrou, Rethymno 741 00, Greece
  •  
  • 0
  • 41 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Fountain Rimondi bisa ditemokake ing Petychaki Square ing tengah kutha. Dibangun ing taun 1626 dening rektor kutha (kanthi jeneng sing padha) kanggo nyediakake banyu ngombe kanggo warga kutha. Diapit dening kolom Corinithian banyu mili saka endhas singa telu menyang telung cekungan. Pucuk kulawarga Rimondi isih bisa katon ing ndhuwur sirah singa.

image map
footer bg