RSS   Help?
add movie content
Back

Benteng

  • Rethimno 741 00, Greece
  •  
  • 0
  • 37 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Bèntèng Venetian sing dikubengi tembok dibangun ing 1573 dhuwur ing bukit rock Palaiokastro madhep Rethymno. Fortezza (basa Yunani: Φορτέτζα, saka basa Italia kanggo "bèntèng") iku bètèng kutha Rethymno lan dibangun déning wong Venesia ing abad kaping 16, lan direbut déning Ottoman ing taun 1646. Ing awal abad kaping 20, akeh omah dibangun ing benteng. Iki dibongkar sawise Perang Donya II, mung ninggalake sawetara bangunan bersejarah ing Fortezza. Sampeyan mbutuhake paling ora rong jam kanggo njelajah benteng, benteng lan kubah amunisi lemah. Bèntèng iki dibangun kanggo nglindhungi kutha saka perompak lan penjajah Turki. Ing dina 22 saka pengepungan wong Turki nyerang lan nembus bètèng. Dheweke ngowahi gereja lawas St Nicholas dadi masjid - mlebu ing jero kanggo ndeleng kubah lan mihrab sing apik banget yaiku ceruk sing tumuju menyang Mekah. Bèntèng iki nduweni pemandangan panorama kutha lan minangka papan sing sampurna kanggo nonton srengenge ing cakrawala. Yen sampeyan seneng sundowner kanggo pindhah karo sunset sampeyan bisa tas meja ing 'Sunset Bar' dening tembok segara ngisor benteng.

image map
footer bg