RSS   Help?
add movie content
Back

Rethymno ing Kreta

  • Rethimno 741 00, Greece
  •  
  • 0
  • 66 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Yen sampeyan pengin imbangan saka kutha cilik ayu, pangan banget, terjangkau lan lokasi tengah, Rethymno gampang panggonan paling apik Tetep ing Kreta. We manggon kene kanggo paling wektu kita ing Kreta lan pancen tresna iku. Kutha iki minangka kutha Venetian sing apik banget sing dumunung ing tengah-tengah antarane Chania lan Heraklion, sing dumunung ing antarane Segara Mediterania lan pucuk Pagunungan Putih. Dadi apa sing kita deleng lan ditindakake ing Rethymno? Rethymno (utawa Rethymnon) iku kabeh kutha Yunani lan liyane. Kutha iki minangka salah sawijining kutha abad pertengahan sing paling apik ing Yunani lan biyen dadi benteng Venesia sing ninggalake warisan sing kuat - Fortezza (benteng) gedhe sing njaga Rethymno saka puncak tanjung sing nggumunake. Kutha iki uga dikuwasani dening wong Turki kanggo sawetara wektu supaya sampeyan bakal nemokake kubah Ottoman lan menara sing katon saka mburi bangunan abad kaping 16. Ing kutha ana sarang madu saka lorong-lorong cobbled sing dihiasi karo wit anggur lan bugenvil. Lagi diantrekake karo kafe cute, toko sade Kerajinan lokal lan restoran dishing munggah paling Kreta mangan. Pintu-pintu lan lengkungan kuna ing tembok watu sing lembut ndadékaké plataran sing nggumunake lan bangunan lan gréja abad kaping 16 sing ana ing plaza sing apik. Ana sisih apik gayane kutha karo restoran kontemporer, kafe lan bar. Bagean kutha sing mentas dikembangake nduweni pantai pasir sing jembar sing alon-alon miring menyang segara. Iku diantrekake karo hotel lan restoran lan bukaan wétan kanggo 22km kanggo Panormo - kontras anyar lan lawas ndadekake basa sampurna kanggo loro kulawargané lan pasangan.

image map
footer bg