RSS   Help?
add movie content
Back

Selfie Museum Firenze

  • Via Ricasoli, 44, 50122 Firenze FI, Italia
  •  
  • 0
  • 69 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

& lt; p & gt; & lt; kuwat & gt; Museum Selfie & lt; / kuwat & gt; teka kanggo pisanan ing Florence kanthi format sukses internasional! Swara 1000 kothak darmabakti kanggo reinterpretation Creative seni lan budaya saben jaman lan gaya, karo instalasi immersive lan skenario digawe dening liwat 400 seniman saka kabeh ndonya & Lt, / p & gt; & lt; p & gt; Fantasi Kaleidoscopic, titik polka, muter lampu, mirrors lan bal colored nggawe panggonan iki pameran tartamtu, diatur kaya labyrinth karo liwat 50 kamar lan liyane; saka 70 panginstalan. Ing cendhak, papan anyar ngendi pengunjung bebas kanggo nyebut kreatifitas lan agrave; karo foto paweling, gambar lan klip video kanggo nuduhake karo kanca-kanca & lt; / p & gt;

image map
footer bg