RSS   Help?
add movie content
Back

Mileștii Mici, Gudang Anggur Paling Ged ...

  • Milestii Mici village, Mileștii Mici, Moldova
  •  
  • 0
  • 51 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Vini
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

<p><strong>Moldova Mileștii Mici</strong> bangga claims judhul minangka gudang anggur paling gedhé ing donya. <strong>Moldova</strong>, ing antarane Rumania lan Ukraina, nduweni tradhisi sing sugih ing winemaking wiwit ewonan taun kepungkur. Mbalik ing taun 2005, Mileștii Mici uga diakoni dening Guinness Book of World Records sing bergengsi amarga nduweni koleksi anggur paling gedhe ing donya. mil trowongan dawa brimming karo macem-macem saka sudhut anggur. Sing nggumunake ing kene, saben trowongan (dalan) diwenehi jeneng saka anggur, sing misuwur ing negara kasebut. Pengunjung ing kutha anggur uga bisa nyopir mobil lan numpak pit, lan cukup menarik, padha duwe aturan lalu lintas normal kaya kutha liyane ing Eropah! & lt;/p> <p>Ngapusi antarane <a title="Rumania" href="https://sworld.co.uk/" target="_blank" rel="noopener">Rumania</a> lan Ukraina, Moldova unggul ing proses anggur-nggawe tradisional, kang luwih saka sewu taun-lawas. Kondisi geografis lan iklim sing apik kanggo tuwuh anggur, pungkasane nglairake kebon anggur ing wilayah kasebut. Ana wektu nalika saben botol anggur liyane sing dikonsumsi ing USSR diprodhuksi ing Moldova;</p> <p>iku sing populer.</p> <ol> <li>Mileștii Mici, kutha anggur, dawane 200 km!</li> <li>Guinness Book of World Records amarga nduweni koleksi anggur paling gedhe ing donya.</li> <li>Komplek iki nduweni watara 2 yuta botol anggur!</li> <li>Pengunjung mbutuhake kendaraan dhewe kanggo njelajah kutha anggur.</li> <li>Sawijining dina tur dipandu kasedhiya kanggo penyayang anggur sing kepengin weruh.</li> <li>Saben dalan ing kene dijenengi saka anggur, kayata Pinot, Traminer lan Riesling, lan liya-liyane.</li> <li>Cedhak karo Mileștii Mici, ana pabrik anggur liyane sing misuwur, sing diarani Cricova sing dawane udakara 120 km lan nduwe jaringan terowongan jero lemah kanthi macem-macem anggur.</li> <li>Ing kene uga ana banyu mancur anggur sing apik banget!</li> <li>Negara mengeti &lsquo;Hari Anggur Nasional&rsquo; saben taun ing sasi Oktober.</li> </ol>

image map
footer bg