RSS   Help?
add movie content
Back

Menara Jam Tbilisi

  • 13 Ioane Shavteli St, T'bilisi, Georgia
  •  
  • 0
  • 43 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Salah sawijining struktur paling tuwa ing Tbilisi uga minangka salah sawijining sing paling anyar, menara jam higgledy-piggledy. Ing taun 2010, Rezo Gabriadze mbangun menara jam unik ing jejere teater marionette ing kutha lawas Tbilisi. Saben jam malaekat metu karo palu cilik kanggo muni lonceng. Ana teater wayang cilik ing njero menara lan kaping pindho dina ing wayah awan lan jam 7 sore sampeyan bisa ndeleng pertunjukan - "The Circle of Life". Rezo nghias menara kasebut kanthi atusan ubin sing dirancang dhewe lan langsung dadi atraksi arsitektur utama ing Tbilisi. Wong asring nyebut Menara nganggo jam utawa Menara karo malaikat.

image map
footer bg