RSS   Help?
add movie content
Back

White Pass lan sepur Yukon

  • 201 2nd Ave, Skagway, AK 99840, USA
  •  
  • 0
  • 43 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Nalika trio prospectors nemokake emas ing anak kali Klondike ing 1896, padha micu salah siji saka emas paling gedhe ing donya. Kanggo miwiti, stampeders kudu munggah ing Chilkoot Trail khianat kanggo njaluk bandha sing. Nanging ing antarane taun 1898 lan 1900, rel sepur sing ukurane sempit dibangun liwat medan sing katon ora mungkin kanggo nggawe perjalanan luwih gampang. White Pass & Yukon Railroad mbutuhake trowongan, trestles, gelar nganti 3,9% lan bends cliff-teetering nyenyet; iku munggah meh 1.000m ing pisanan 32 kilometer. Saiki, iku nggawa pengunjung ing sadawane Kali Skagway, squeezing antarane grojogan, alas kandel lan groaning gletser, nyebrang tapel wates US / Kanada ing White Pass, lan mudhun kanggo Lake Bennett, sapisan situs saka kutha kémah rame, ngendi prospectors pra-sepur. ngaso sawise slamet ing Chilkoot Trail.

image map
footer bg