RSS   Help?
add movie content
Back

Kastil Romena

  • Località, Via di Pieve di Romena, 10, 52015 Pratovecchio AR, Italy
  •  
  • 0
  • 45 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Bèntèng Romena, salah sawijining kastil monumental paling megah ing Counts Guidi saka Casentino, mapan ing bukit 626 m dpl, ngalangi Kali Arno lan ing posisi tengah ing Upper Casentino Fiesolano, ing Kotamadya Pratovecchio saiki Stia. Iku ngreksa vestiges saka keagungan kuna ing struktur saka wilayah tetep, telung menara benteng gedhe lan macem-macem bagean saka telung bunderan benteng concentric disusun ing dhuwur beda sing menehi kesaksian kanggo macem-macem fase construction iku ngalami antarane abad kaping 11 lan 14. Didegaké déning Marquises of Spoleto ing abad kaping 11, bangunan kasebut ngalami fase bangunan dhasar kapindho sawisé dadi bagéan saka darbeke Counts Guidi ing abad kaping 12, nganti tekan kemegahan arsitektur maksimum, kayata kastil Porciano lan Poppi. , ing abad kaping telulas, ing wektu Dante Alighieri. Ing pertengahan 1300-an, iki didol dening Guidi Counts menyang Republik Florence, dadi jabatan kotamadya lan pejabat. Komplek kasebut, kaya sing isih bisa diagumi saiki, nduweni orientasi kidul / wetan - lor / kulon lan minangka asil, utamane, kegiatan bangunan sing diraih ing taun 1200-an. Ing pungkasan 1700s bèntèng iki sijine munggah kanggo lelangan lan mengko dituku dening counts Goretti de'Flamini sing isih duwe properti saiki. Salajengipun, ing awal abad rong puloh, lan, luwih tepat, ing 1902, pujangga Gabriele d'Annunzio dadi tamu saka counts Goretti lan ing kene dheweke bakal nulis akeh Alcyone. Sawisé pemugaran saka agêng-50s abad rong puloh, Bèntèng iki njupuk tampilan arsitektur saiki, tetep salah siji saka monumen paling pinunjul saka Casentino lan Tuscany.

image map
footer bg