RSS   Help?
add movie content
Back

Rasa Lembah, Chili

  • Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile
  •  
  • 0
  • 88 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dituju kanthi tepat ing ujung pasar luang sing ngelak, perjalanan sepur lan bis sedina iki diwiwiti lan diakhiri ing ibukutha Chile, Santiago, dadi tambahan sing gampang kanggo rencana perjalanan. Tren del Vino mangkat sakcepete sawise jam 9 esuk lan menyang kidul suwene rong jam, nganti tekan San Fernando, nyabrang lembah-lembah penghasil anggur utama ing wilayah kasebut. Musik langsung lan - sanajan ing wayah awal iki - ngicipi anggur nyedhiyakake akeh hiburan ing papan. Nalika mesin mandheg, penumpang numpak bis menyang Lembah Colchagua sing cedhak kanggo tur anggur, nedha awan lan kunjungan 90 menit menyang Museum Colchagua sing misuwur - koleksi artefak pra-Columbian sing apik banget, perak Mapuche lan peralatan koboi. Wiwit iku, bali menyang San Fernando kanggo lelungan bali menyang ibukutha, sajrone (kaget) ana kesempatan kanggo nyoba anggur lokal. Semalat, iki minangka tetes sing nyenengake - abang saka wilayah kasebut dianggep apik banget. Mangkat ing layanan kasebut sporadis, mlaku loro utawa telu saben wulan, biasane dina Setu. Iki minangka sepur wisata sing sederhana lan sederhana, nanging kasunyatane sing narik akeh warga lokal nyritakake critane dhewe. Kajaba iku, ana wektu kanggo nyoba katrampilan ngicipi anyar ing bar anggur ing wilayah Lastarria lan Bellavista ibukutha, utawa paling ora mlaku-mlaku mabuk esuk ing Cerro Santa Lucía, paru-paru ijo kutha lan papan sing apik kanggo ngumbara.

image map
footer bg