RSS   Help?
add movie content
Back

The Trochita - Old Patagonian Express

  • Roggero, Brun y, Esquel, Chubut, Argentina
  •  
  • 0
  • 50 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Minangka Paul Theroux wrote ing 1979 travelogue The Old Patagonian Express: "Aku wanted soko sakabehe wilder, Roman clumsier strangeness." Sawetara kutipan ngringkes bagean Patagonia iki luwih apik. Sikil pungkasan saka perjalanan Theroux digawe ing sepur uap sing isih dikenal sacara lokal minangka La Trochita, utawa 'The Little Gauge', sanajan jeneng sing dibaptis wis umum digunakake, sanajan layanan kasebut sithik banget. dina. Nanging, kanggo ril - lan lelungan - penggemar iku tetep prospek agawé. Dina iki, mung charter aneh sing nganggo rute lengkap 402km antarane Esquel lan Ingeniero Jacobacci. Pilihan sing paling sregep saiki kanggo lelungan yaiku 20km saben minggu ing antarane Esquel lan pemukiman Mapuche asli Nahuel Pan (45 menit), nalika sampeyan numpak gerbong lawas. Layanan sing kurang kerep nyakup perjalanan 165km antarane Esquel lan El Maitén (9 jam), biasane bertepatan karo perawatan mesin. Nanging apa wae rute sing sampeyan lakoni, sampeyan kudu njelajah wilayah kasebut. Ing sisih kidul Esquel ana Trevellin, 'lembah ijo' archetypal sing digoleki dening pemukim Welsh ing pungkasan abad kaping 19 - Welsh isih keprungu ing kamar teh lan kapel saiki. Ing sisih wétan dumunung dataran Chubut sing kaya steppe, utawa ing sisih lor El Maitén kanggo Distrik Tlaga Argentina - campuran sing apik saka puncak sing ditutupi salju lan alas beech sing ana ing banyu kristal. Isih, sethitik bisa saingan karo romance saka chugging foothills alam bébas saka Andes.

image map
footer bg