RSS   Help?
add movie content
Back

Belmond Andes Explorer, Peru

  • Arequipa, Peru
  •  
  • 0
  • 50 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Nalika layanan Belmond Andean Explorer liwat pagunungan Peru diluncurake ing awal taun iki, berita utama nyatakake minangka 'sepur paling mewah ing Amerika Selatan'. Lan kanggo wong-wong sing pengin ndeleng papan sing dhuwur ing Andes kanthi kepenak, hype kasebut sah. Penumpang - nganti 48 sawayah-wayah - bisa nyana panel mahoni, lampu gantung lan kompartemen mewah. Malah ana perpustakaan on-board, kanggo wektu-wektu nalika mandeng metu saka jendhela ing sesawangan dataran tinggi cascading ora Cut iku. Nanging wektu kuwi kudu mbuktekaken sawetara lan adoh antarane. Miwiti ing kubu Inca siji-wektu ing Cusco (gapura menyang Lembah Suci lan Machu Picchu), rute kasebut njupuk keajaiban alam kayata Lake Titicaca - badan banyu paling dhuwur ing planet sing bisa dilayari - lan Colca Canyon, jurang kaping pindho luwih jero. Grand Canyon lan uga primed kanggo titik condor Andes. Iku meh dadi tanpa ngandika sing rute forges salah siji saka jalur sepur paling dhuwur ing donya (liwat 4.250m ing panggonan). Terminal - utawa titik wiwitan, gumantung saka arah sing sampeyan lelungan - yaiku Arequipa, sawijining kutha sing bisa ditepungi kurang kondhang tinimbang Cuzco nanging mung spektakuler ing mripat. Ringed dening gunung geni, sawijining kadhaptar UNESCO inti sajarah iku sesanti bangunan barok digawe saka rock igneous putih lokal. Dolan maring katedral sing wiyar, sing pisanan didegake ing pertengahan 1600-an - malah lindhu lan karya mbangun maneh ora nyuda kamulyan.

image map
footer bg