RSS   Help?
add movie content
Back

Sanctuary of Montecastello

  • Strada Provinciale Cuma Licola, 80078 Monterusciello NA, Italia
  •  
  • 0
  • 69 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sanctuary of Montecastello dumunung ing sangisore puncak Monte Cas, ing spur saka watu ing sadhuwure tlaga, kanthi panorama sing apik banget. Posisi sing ndarbeni hak istimewa nawakake para pengunjung kanthi pemandangan sing unik lan nggumunake: pindhah saka pucuk dhuwur Gunung Baldo menyang semenanjung Sirmione, pemandangan bisa njupuk kabeh mujur nengen sing ngisin banyu biru. Bubar dibalèkaké, iku salah siji sing paling populer lan kondhang panggonan suci Garda diwenehi arsitektur sawijining, kaendahan seni lan apik. Dibangun ing reruntuhan candhi kuna, banjur diowahi dadi kastil, omahé "Casa Santa", sawijining candhi cilik sing diduga wiwit taun 800 Masehi. Ing interior sugih lan frescoed (fresko sekolah Giottesca), salah siji saka akeh wadi dianggep paling gedhé Eropah ex-voto, wiwit bali menyang awal 1600s. Sanctuary of Montecastello (Sanctuary of the Madonna della Stella) owes jeneng kanggo katon miraculous saka "Star" sing mungkasi perang ganas sing dumadi ing Tignale ing 1200. Kanggo abad wis dadi panggonan ziarah lan pengabdian, utamané. kanggo Maria Rahayu, sing digambarake ing fresco antik lan ajaib ing mburi misbyah utama. Sanctuary of Montecastello bisa digayuh kanthi mlaku (ing setengah jam kanthi pendakian sing cukup vertikal) kanthi parkir mobil ing dalan antarane Olzano lan Prabione (saka dalan negara Garda kulon sampeyan kudu munggah pratandha kanggo Tignale) ing jejere. ibukutha pisanan Via Crucis (574 m). Ing mangsa sing kurang rame bisa uga mlebu mobil, kanthi nganggep manawa dalan pungkasan iku tajem, kanthi tikungan jepit rambut sing cetha lan pasuryan sing sempit kanggo dilewati (mulane ora nyaman kanggo kendaraan sing gedhe banget). . Sawise sampeyan wis tekan Sanctuary, sampeyan bisa kanthi aman parkir ing alun-alun.

image map
footer bg