RSS   Help?
add movie content
Back

Strada della Forra

  • Bivio, 25010 Tremosine BS, Italia
  •  
  • 0
  • 39 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo tekan Tremosine sul Garda yaiku njupuk Strada della Forra sing spektakuler: rute sing narik ati sing ngliwati jurang liar sing diukir dening Torrente Brasa, saka tlaga menyang Pieve di Tremosine sul Garda. rock wis diakoni dening sajarah lan digawe misuwur dening bioskop.gorge aliran Brasa kanggo tekan desa ayu Tremosine (423 m dpl) saka dalan negara tlaga. Dumunung ing provinsi Brescia, ing pesisir Lombard sisih lor Lake Garda, nyemplungaken ing skenario sing ora kurang saka dongeng. Ora nggumunake, Winston Churchill nyebat "keajaiban donya kaping wolu", nalika diresmikake ing taun 1913. Iku uga pemandangan mburu gedhe ing film James Bond "007 - Quantum of Solace", kang Daniel Craig ndamel Aston Martin ing kacepetan lengkap.

image map
footer bg