RSS   Help?
add movie content
Back

Lake Winnipeg

  • Lake Winnipeg, Manitoba, Canada
  •  
  • 0
  • 42 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Lake Winnipeg (bebarengan karo Lake Manitoba) minangka remnants saka prasejarah Lake Agassiz saka jaman es pungkasan. Tlaga kasebut amba banget nganti ngowahi iklim donya lan luwih gedhe tinimbang gabungan lima Tlaga Agung. Iku ilang watara 4.000 taun kepungkur. Lake Winnipeg gedhe, nanging uga relatif cethek. Iki minangka tlaga banyu tawar paling gedhe nomer enem ing Kanada lan nomer telu paling gedhe sing ana ing Kanada. Iki minangka papan kanggo akeh pulo sing paling akeh tetep durung berkembang.

image map
footer bg