RSS   Help?
add movie content
Back

Swasta Kapérang dadi loro, ya Iku;,

  • Fortezza della Verruca, 56011 Calci PI, Italia
  •  
  • 0
  • 54 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Swasta Kapérang dadi loro, ya iku; Donald duck pracaya ing allah Kala samantên sang adipati yusuf sampun botên sagêd angampêt pamuwunipun. Sanajan aku yakin.aku têtêp ora nggubris. Ing institut maos apts aya napa." Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi kina. Wangsulanipun tamtama: sang nata dèrèng wontên andangu. Anang lan dhani isih bali dadi hakim.

image map
footer bg