Back

Stoa saka Attalos

  • Adrianou 24, Athina 105 55, Greece
  •  
  • 0
  • 14 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Stoa tegese dalan sing ditutup, lan Raja Attalos II mbangun keajaiban arsitektur minangka hadiah kanggo wong-wong kanggo pendidikan sing ditampa saka kutha ing sangisore filsuf Carneades. Bangunan iki minangka campuran arsitektur Yunani lan Doric lan dadi pusat perbelanjaan paling gedhe nganti 267 Masehi nalika dirusak. Bubar direnovasi ing taun 1956, Stoa saka Attalos saiki dadi museum arkeologi sing misuwur sing narik turis saben taun.

image map
footer bg