RSS   Help?
add movie content
Back

Teater Epidaurus

  • Epidavrou, Tripolis 210 52, Grecia
  •  
  • 0
  • 45 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Rasa Hellenistik saka teater sing apik banget iki minangka swarga saben arsitek. Ing Yunani Kuno, Teater Agung Epidaurus dadi tuan rumah festival lan olahraga kanggo nyembah dewa kedokteran, Asclepius. Kapasitas lenggahe kira-kira 13.000 nganti 14.000 penonton. Teater iki nduweni panggung sing wiyar, auditorium, lan lapangan orkestra, dadi salah sawijining teater akustik sing sampurna ing donya.

image map
footer bg