RSS   Help?
add movie content
Back

Grojogan Saint

  • 38020 Rabbi TN, Italia
  •  
  • 0
  • 36 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Località di montagna
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Grojogan Saent minangka salah sawijining keajaiban Val di Rabbi, lembah sisih Val di Sole, ing Trentino. Pemandangan alam pancen nyenengake: kita uga ana ing Taman Nasional Stelvio, salah sawijining taman Italia sing paling gedhe lan paling tuwa. Ana loro grojogan kanggo ngujo, dibentuk dening stream Rabbies. Grojogan nunggu sampeyan ing mburi dalan sing diwiwiti saka parkir mobil Coler (1.380 meter), udakara 3 km saka kutha Piazzola. Layanan antar-jemput Stelviobus Rabbi, ing mangsa panas, nggawa sampeyan menyang Malga Stablasolo (1,539 meter) saka ngendi sampeyan bisa mlaku tekan grojogan pisanan ing babagan setengah jam. Liyane 20 menit lumaku nggawa sampeyan menyang liyane.

image map
footer bg