RSS   Help?
add movie content
Back

Jembatan Tibet liwat air terjun Ragaiolo

  • 38020 Rabbi, Autonomous Province of Trento, Italy
  •  
  • 0
  • 52 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ngagumi grojogan Ragaiolo nyebrang 100 meter jembatan Tibet 60 meter ing sadhuwure lemah - kanthi keamanan total amarga perlindungan sisih dhuwur - minangka kesempatan unik. Iki minangka perjalanan sing nyenengake ing Val di Rabbi sing ngidini sampeyan nyabrang jembatan Tibet sing digantung ing kekosongan ing 1,366 m dpl, ing ndhuwur grojogan Rio Ragaiolo. A mate ing alam sing nawakake tampilan unprecedented saka lembah lan stream sing mili ing sikilmu. Jembatan Tibet bisa nyabrang ing kabeh musim, kanthi mlaku utawa nganggo sepatu salju! Kanggo tekan jembatan sampeyan bisa mlaku saka papan parkir ing Plan, banjur pindhah menyang Rabbi Fonti ing sadawane dalan alas, nganti tekan sawmill Venesia "Bègoi". Saka kene banjur nerusake menyang Malga Fratte. Utawa, sampeyan bisa miwiti saka adus termal Rabbi sadawane dalan rereget ngiring dening path sing ndadékaké kanggo ngleboke struktur. Loro itineraries bisa rampung ing setengah jam.

image map
footer bg