Back

Polle di Malbacco - Sumur Madonna

  • 55047 Seravezza, Province of Lucca, Italy
  •  
  • 0
  • 13 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Setaun saiki aku ngerti papan sing meh enchanted cedhak Seravezza kanthi kolam alami banyu kristal lan grojogan: Le Polle di Malbacco. Grojogan kasebut ana ing Taman Regional Pegunungan Alpen Apuan lan luwih tepate ing Alta Versilia. Ing kene banyu beku ... malah ing tengah Agustus. Lanskap kasebut unik lan mapan ing lemah kanthi andhuk, sampeyan bisa ndeleng wit-witan ijo, grojogan cilik, profil watu sing bergerigi saka sumber banyu. Ing kene, kali Serra, sing munggah ing Monte Altissimo, kanthi dhuwuré 1321 meter, nggawe, nalika mudhun menyang lembah, seri blumbang alam lan grojogan sing ngetutake siji liyane kanggo sawetara kilometer, nggawe lanskap unik lan sugestif. Kolam renang lan grojogan Malbacco, sing dicelupake ing alam sing subur lan meh ora kontaminasi, bisa ditelusuri kanthi munggah ing sadawane kali, solusi sing ngidini sampeyan nemokake blumbang paling rahasia, utawa ing dalan sing saka Malbacco munggah menyang Monte Altissimo lan saking ngriki.lajeng tumut tandha-tandha tumurun dhateng kali. Ana 5 turunan, munggah ing kali kita ketemu: Desiata Fosso del Monte Fosso di Rimone Topi Roda

image map
footer bg