RSS   Help?
add movie content
Back

Gole di Aare

  • Aareschlucht, 3860 Meiringen, Switzerland
  •  
  • 0
  • 63 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jurang Aare dumunung ing antarane Meiringen lan Innertkirchen lan kira-kira. 1.400 m lan jero 200 m kanthi ambane kadhangkala saka 1 nganti 2 m. Titik paling amba ukurane 40 meter, dene sing paling sempit mung siji meter. Pendakian twilight minangka pengalaman khusus: ing wulan Juli lan Agustus, wiwit dina Jumuah nganti Setu jurang Aare mbukak lan dipadhangi nganti jam 10 bengi (mlebu mung ing lawang kulon!). Dumunung ing lembah Hasli sing ana ing antarane jalur alpine Brünig, Grimsel lan Susten. Thanks kanggo pasukan banyu lan angin, canyon spektakuler iki kawangun liwat millennia.

image map
footer bg