RSS   Help?
add movie content
Back

Omah-omah Wajah

  • 25056 Ponte di Legno BS, Italia
  •  
  • 0
  • 40 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

A ayu gampang diakses panggonan lan egrave; sing ndadékaké saka dusun Pezzo menyang Ponte di Legno menyang desa cilik lan khas Case di Viso. We are lor Ponte di Legno: munggah lembah sing ndadékaké menyang Gavia pass, cedhak Pezzo (dhusun pungkasan Ponte), nguripake tengen lan mlebu ing Viso lembah. Lembah Viso lan egrave; lembah glasial U-shaped khas sing extremity & egrave; diwatesi dening puncak Albiolo lan Albiolino ing ngendi baris pisanan saka Perang Agung mlayu. Ninggalake mobil sawise tikungan pisanan sing munggah menyang Pezzo, saka area dibangun sing sampeyan lebokake kanthi ngetutake trek bagal ing wilayah sing gantian antarane alas lan kliring. Ing ngarsane observatorium satwa dumunung sawetara langkah adoh ngijini sampeyan kanggo ndeleng kéwan galak kayata rusa, ibex lan chamois. Sawise sampeyan wis liwat munggah gunung sampeyan miwiti kanggo ndeleng desa Case di Viso. Desa lan egrave; karakteristik lan dikenal kanggo omah-omahé sing tetep arsitektur masonry asli ora diganti, sawetara dating bali menyang abad XIX, lan kang uga pemandangan reprisal Nazi sawise gencatan senjata 8 September. Sawise Case di Viso minangka pangonan gunung Pezzo; saben kulawarga, ing mangsa panas, munggah karo sapi sing (4/5 lan ora luwih) kanggo ngakses suket ing pangonan ijo. Susu sing diperah banjur diwènèhaké marang perah-perah shift (nganti pirang-pirang taun ana rong perah shift) sing diwutahake lan diowahi dadi mentega lan keju. Mode iki saka padang rumput gunung beda karo sing dipraktekke ing bagean liya ing Lembah Camonica, ing ngendi ana malga sing dikelola dening pimpinan alpine sing diisi sapi saka kulawarga sing beda-beda utawa farmstead siji sing padha karo peternakan Trentino sing ditutup ing ngendi saben kulawarga nggawe susu dhewe. Mlaku-mlaku liwat omah sampeyan bisa ngrasakake sejarah lan seni. Sawise tekan desa lan egrave; Iku bisa kanggo tindakake dalan ing kanggo liwat antarane omah-omahé diiringi dening aliran kali. Sawise kutha, tansah ngetutake trek bagal watara 1 kilometer, sampeyan bakal tekan papan piknik sing lengkap.

image map
footer bg