RSS   Help?
add movie content
Back

Gavia Pass

  • Passo di Gavia, 25056 Ponte di legno BS, Italia
  •  
  • 0
  • 39 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Gavia Pass nduweni dhuwur 2.621 meter saka permukaan laut. lan nyambung - mung ing mangsa panas - provinsi Sondrio karo Brescia. Gavia Pass minangka, sawise Stelvio, pass Alpine paling dhuwur ing Italia (2.652 m dpl) lan nyambungake Valtellina karo Ponte di Legno, ing provinsi Brescia. Saka S. Caterina Valfurva, pendakian sing ndadékaké Passo Gavia mundhak udakara 900 meter ing elevasi mung luwih saka 13 kilometer, kanthi rata-rata gradient 6,5% lan sawetara bagean sing gampang lan pedal sing diselingi karo sing liyane sing tantangan. Sisih Brescia saka Ponte di Legno, ing sisih liya, paling angel: ing sadawane dalan 18 km, nyatane, gradien 12% bisa digayuh kanthi bedane dhuwur total udakara 1,380 meter.

image map
footer bg