RSS   Help?
add movie content
Back

Museum Seni Suci Ponte di Legno

  • Via XI Febbraio, 31, 25056 Ponte di Legno BS, Italia
  •  
  • 0
  • 92 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Musiyum Seni Suci Paroki Ponte di Legno miyos ing taun 1980 saking renovasi Gedung Paroki. Ide ngedegaken Musiyum Keuskupan punika amargi Msgr. Angelo Pietrobelli, ing separo kapindho taun 1970-an, ngenali ing komplek biara San Giuseppe lokasi sing cocok kanggo omah inti pisanan karya saka gréja deconsecrated Wiwit saka 1980s, Museum iki uga nandur modhal karo Recovery lan konservasi karya saka seni lan materi saka Keuskupan, uga organisasi inisiatif budaya lan pendidikan.

image map
footer bg