RSS   Help?
add movie content
Back

Warung Rumah Sakit Sipil

  • Semmelstraße 2, 97070 Würzburg, Germany
  •  
  • 0
  • 37 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Vini
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kebon anggur pisanan ing Bürgerspital ditandur ing taun 1300-an lan digunakake kanggo nyuplai kabutuhan Bürgerspital dhewe. Kacarita ing taun 1598, warga ing omah wong tuwa diwenehi tankard - 1,22 liter - anggur. Saiki, wilayah kebon anggur Weingut Bürgerspital gunggunge 120 hektar, sing kira-kira 80 hektar ana ing Würzburg. Tavern Bürgerspital sing apik -- kanthi 10 kamar kanthi perabotan rustically lan toko eceran - ana ing swiwi institusi iki. Panganan iku regional lan anggur saka Weingut Bürgerspital. Ing pungkasan aku mangan ana aku steak tartare.

image map
footer bg