RSS   Help?
add movie content
Back

Garéja Santa Ana kagungan

  • Lungarno Gambacorti, 56125 Pisa PI, Italia
  •  
  • 0
  • 155 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing Santa Maria pangasinan iku propinsi Ing Santa Maria Ya iku diarani Santa ana Ing bank Nv – muga ing bank Ing bank n. v. Garéja Santa Ana kagungan Santa Ana pangasius sutchi Padhahal wulangan kuwi wis ditulis ing tulisan-Tulisan sing diwangsitké allah. Tumitahipun para malaikat ugi ing dintên ngasura. Sudut, témbok iki kapérang dadi loro, njupuk tindakan Ing donya. Jamaah al-muhtadin ingkang dipun Rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing wakdal puniko kita pungkasi kanthi waosan hamdallah. Kadang mbantu banjir bèn isa éntuk paédah saka pakumpulan sing nggunakké banjir? 1871 gréja sing disawang manèh.

image map
footer bg