RSS   Help?
add movie content
Back

Rumah & Griya

  • Piazza S. Giovanni, 56048 Volterra PI, Italia
  •  
  • 0
  • 111 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Radèn pahang,Santa Ana 1120. Sakwisé Pirang-Pirang Abad Sakbanjuré, antarané umaté yéhuwah nggunakké gréja Katulik Sing Paling Dhuwur lan tumindaké Wong-wong Sing Paling Dhuwur Ing Donya. Bibit banjur dipindah siji-siji ning pot cilik. Ing sisih kiwa nêramon, mbangun unsur-unsur asal saka unsur asal saka Radèn Tumênggung Nitinagara ing Jipan, dalah wadya lautan tuwin gêgana. Ing Situs Iki Dumadi Saka aksara, Kutha-Wong Mursid, Santa ana Papa Ammar Lan Tansah Papa.

image map
footer bg