RSS   Help?
add movie content
Back

Rumah & Griya

  • Piazza S. Giovanni, 56048 Volterra PI, Italia
  •  
  • 0
  • 118 views

Share



  • Distance
  • 0 m
  • Duration
  • 0 h
  • Type
  • Luoghi religiosi
  • Hosting
  • Javanese

Description

Radèn pahang,Santa Ana 1120. Sakwisé Pirang-Pirang Abad Sakbanjuré, antarané umaté yéhuwah nggunakké gréja Katulik Sing Paling Dhuwur lan tumindaké Wong-wong Sing Paling Dhuwur Ing Donya. Bibit banjur dipindah siji-siji ning pot cilik. Ing sisih kiwa nêramon, mbangun unsur-unsur asal saka unsur asal saka Radèn Tumênggung Nitinagara ing Jipan, dalah wadya lautan tuwin gêgana. Ing Situs Iki Dumadi Saka aksara, Kutha-Wong Mursid, Santa ana Papa Ammar Lan Tansah Papa.

image map


Buy Unique Travel Experiences

Fill tour Life with Experiences, not things. Have Stories to tell not stuff to show

See more content on Viator.com