RSS   Help?
add movie content
Back

PASAR NATAL WURZBURG

  • Marktpl. 9, 97070 Würzburg, Germany
  •  
  • 0
  • 35 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Folklore
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pasar Natal Bavarian paling ajaib. Lan pasar Natal WURZBURG ora kurang. Nyatane, iki minangka salah sawijining pasar Natal sing paling nggumunake ing Jerman sing ana ing ngarepe Falkenhaus sing bersejarah. Tradhisi Pasar Natal Würzburg sing apik banget diwiwiti ing awal abad kaping 19. Pengunjung saka sak ndonya seneng stroll liwat 100 warung kayu, sampling éca cookie Natal lan almonds panggang nalika sipping tradisional "Gluehwein", misuwur panas spiced anggur abang. Produk sing didol ing pasar Natal kalebu dolanan kayu, perhiasan, teh lan rempah-rempah, dekorasi Natal tradisional, lilin wangi, tembikar, sulaman, lan kaos kaki lan sarung tangan rajutan tangan. Kajaba iku, kira-kira 40 tukang nampilake barang dagangane ing plataran Balai Kota sing dihias kanthi perayaan saben dina Setu lan Minggu ing Adven. Fokus ing kene yaiku barang-barang buatan tangan sing angel ditemokake ing papan liya.

image map
footer bg