RSS   Help?
add movie content
Back

Situs Memorial Roentgen Wuerzburg

  • Röntgenring 8, 97070 Würzburg, Germany
  •  
  • 0
  • 47 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Laboratorium cilik sing ana ing tilas Institut Fisik Universitas Wurzburg, saiki dadi Universitas Ilmu Terapan Wurzburg, minangka salah sawijining terobosan ilmiah sing paling penting ing sejarah medis. Ing tanggal 8 November 1895, Prof. Dr. Wilhelm Conrad Rontgen nemokake sinar anyar, sing diarani sinar X. Dibukak ing taun 1985, situs bersejarah iki ngurmati W.C. Rontgen lan panemune, nalika menehi wawasan babagan fisika ing pungkasan abad ka-19.

image map
footer bg