RSS   Help?
add movie content
Back

Gereja Rosario

  • Via Giuseppe Aldino, 85042 Lagonegro PZ, Italia
  •  
  • 0
  • 20 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kaping pisanan dibangun kapel (1005) khusus kanggo San Cataldo, santo pangreksa kutha nalika iku, banjur digabung menyang gereja anyar lan luwih gedhe sing didedikasikan kanggo Madonna del Rosario, dibangun sawise 1572 nalika semangat Eropa sawise kamenangan Lepanto nglawan wong Turki. Fasad khusus banget ditutupi dening fresco Penghakiman Terakhir dening Antonio Cascini (1824). Warta kasebut dihias kanthi apik. Ing njero, ing sisih liya, ana langit-langit sing dicet lan rong kanvas sing nyuda, siji dening Anselmo Palmieri (Madonna di San Luca, kanvas, abad kaping 18) lan liyane dening Giovanni Balducci (Madonna karo Anak lan Saints Joseph lan Uskup, kanvas, Abad kaping 18) XVII) Ing njero gréja ana siji nave.

image map
footer bg