RSS   Help?
add movie content
Back

Kutha N Ladon

  • 31051 Follina TV, Italia
  •  
  • 0
  • 183 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ladrang bisa dimainaké ing irama apa waé Kajaba ing irama lancar, ing tlatah kuna, ing dhaérah liyané. Ora kantun Golongan ayu kanggo santa Maria lan ing Kutha lawas cilik, uga bangunan sajarah cilik, uga bangunan sajarah nilai, kayata palazzo. Tari jawa lan bali iku sing kondhang, contoné, akèh antuk pangaribawa saka kabudayan hindhu. Pangan lan Anggur IKU salah siji saka nilai kuwat SAKA désa, utamané karo DOCG. Iblis Nggunakké ula kanggo omong-omongan karo kawa.

image map
footer bg