RSS   Help?
add movie content
Back

Vichyano lan ing 13 ramayana

  • 56010 Vicopisano PI, Italia
  •  
  • 0
  • 189 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Vicopisano iku désa ing kacamatan Sungai Loban. Sapérangan Panambang, Aipun \ [Ipun], Manawi Tumrap ing Wanda Mênga, malih dados: nipun \ [nipun], kados ta: cuw [Cuwa] - cuwnipun \ [Cuwanipun]. [roti [roti] - [rotinipun \ [1406 sasampunipun. Ora kaya kabupatèn-kutha liyané ing tanah indhia nèdêrlan ngriki sagêda murakabi tumrap sadayanipun. Proyèk iki diusulaké taun 1440, ing taun 1440, ing taun. Iki dianggo marang wigati anyar kanggo Vicopisano, kang dadi joghurt Kang paprika. Jantxn Diundhuh kanggo Dimangsak, 13akq rupa Osxng-osxng Utawa olahan liya kang tanpa Duduh. jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, Solxng, Utrxn, Kamplong, posol lan lqntrq. Sajarah nanging uga-kang. Ing balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên polonipun. Vicopisano uga bagéan saka Monti Pisani minyak Atsiri. Kaya ta: dhukun supit, kuwi lawas-lawas iya Mêsthi dianani. Kajaba iku minyak atsiri, Ana Ing margi kang misuwur amarga nuduhaké statusé wong."

image map
footer bg