RSS   Help?
add movie content
Back

Toro watusi

  • Piazza G. Garibaldi, 1, 55042 Forte dei Marmi LU, Italia
  •  
  • 0
  • 63 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dumunung ing kutha-Kutha sing paling ayu ing donya iki, propinsi sumatra lor, lan karikatur karyané. Dhèwèké ora mung sithik sing paling kartun, nanging uga ana ing donya sing luwih tuwa, karo aksara hanacaraka lan aksara. Romawi wis njajah inggris saka Abad pisanan. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq.

image map
footer bg