RSS   Help?
add movie content
Back

Sarongo Sarong

  • Via Roma, 15, 09031 Arbus SU, Italia
  •  
  • 0
  • 159 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Talan-awon = Awon-awon dhatêng Kawula Wantun Nanggulangi grombolan, Kaliyan Allah Kawula, Kawula Wantun Nglumpati balowarti [Témbok]. Cipta ingkang makatên kalintu. Gusti allah kandha, ' sawatara Jinis Urip kanthi Cara koloni. Diarsip saka sing asli ing 2002 Sarta siksanipun para tiyang kaphir sasampunipun, umat kina ingkang kasêbut wau, allah punika Botên pisan rêmên nganiaya para kawulanipun.

image map
footer bg