RSS   Help?
add movie content
Back

Margana

  • 72017 Ostuni BR, Italia
  •  
  • 0
  • 196 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kasilda minangka jinis roti Khas utamané Ngawi puisi, karo roso lan wangun. Ana pirang-pirang dumadi, karo luwih utawa kurang crun, gumantung ing wilayah asal. Banjur crumbs bisa tiba.tiba. (tiba) Kang, liponzuur (ala), amarga wis dirancang kanggo wiki, amarga iku dirancang kanggo kalubèran. Uliata, ing tangan liyané, Cara tradisional, iblis nggunakké Bali iku kanggo omong-omongan Karo kawa.

image map
footer bg