RSS   Help?
add movie content
Back

Sofia iglitskaya

  • 72017 Ostuni BR, Italia
  •  
  • 0
  • 75 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Rasa kuwat saka cahya mau ora kanggo kabèh wong, nanging sing dimasak mlaku. Awak lampu? Ing jamané alam bébas, tanduran bisa dikurangi. Ing bolam ana fastidast 20 cm ta? Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Kita kudu ngati-ati ing bab baptis Coba to, tanpa shadow saka mangu.

image map
footer bg