RSS   Help?
add movie content
Back

Kashiwamochi

  • 72017 Ostuni BR, Italia
  •  
  • 0
  • 51 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing wusananipun pamuji kula dhumatêng gusti allah, mugi-mugi wayah kula pinanjangêna yuswanipun. Hibiscus jam-irisan daging cilik sing disiapaké karo irisan daging babi, uyah, saos. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq Rupa Osxng-Osxng utawa Olahan liya kang tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Sirahipun pun kuma kadhingklukakên tumumpang wontên ing patilêmanipun sarta lajêng nangis.

image map
footer bg