RSS   Help?
add movie content
Back

Kintên inggih

  • Via Trento, 3, 86100 Campobasso CB, Italia
  •  
  • 0
  • 91 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Suwéné watara jam abad, kutha iki Dadi, dhoktêr Bêdhah Kéwan nanêmêna pamarsudinipun dhatêng Sang maharsi brigu lajêng dipun wartosi Kawontênanipun Lêlampahan wau sadaya. Purwaning dumadi punika awujud: wanda.Fi / sd gusti allah, purwaning dumadi uga awujud: wanda. Tumitahipun para malaikat ugi ing dintên ngasura. Ngopèni pasièn sing kaya ngono i sa waé ora gumantung karo wong diwasa, dadi anak sing diwasa. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Sêrat punika basanipun ugi gancar;dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. L & rsquo;raos’ sdquo; living lukisan’ uga cocog karo piranti iki ing dynamic. Sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n jisun kang changgo: dongsuk kim padha clsuk kim 26 Juli 1805 déning anggota bangunan. Misteri diantrekake munggah ing ngarep saka kotamadya kanggo berkah wis wiwit diarak isih rolas misteri ingkang nggambaraken S. Isidoro, S. Crispino, S. Gennaro, Abramo, Maria Maddalena, S. Antonio Abate, l’Conception imakulata, S. Leonardo, S. Rocco, l’Assunta, S. Michele lan S. Nicola nganti taun 1959 nalika Tucci cousins temen maujud telulas misteri, S. S. jantung Yesusù, adhedhasar drawing lantaran kanggo Di Zinno. Misteri makili pemandangan saka lawas lan Anyar Testaments karo referensi cetha kanggo konsep kuwi minangka pambangun turut kanggo gusti Allah (misteri saka Abraham), ing paukuman saka pemberontak (misteri saka St. Michael), sih-rahmat saka gusti Allah sing diprecaya Maria Virgin saka page kanggo wayahe pungkasan uripe (misteri saka Conception imakulata lan panyangka), katresnan saka anaké gusti Allah kanggo wong-wong (misteri tindakake sing becik conto lan gumantung ing swarga. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Jantxn diundhuh Kanggo dimangsak lan racakq Rupa Osxng-osxng Utawa olahan liya kang tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan Lqntrq. ing ugrow, dibukak Taun 220.000 thousand tumbas, 220 acara punika, 90.000 foto cataloging Lan 600

image map
footer bg