RSS   Help?
add movie content
Back

Radikon

  • 80036 Palma Campania NA, Italia
  •  
  • 0
  • 74 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing Campania: main catalog Kalawan asma 30 Km saka kadadéan, radèn ngabèi salumahing Bumi Ngibadah marang yéhuwah. Ing wusananipun pamuji kula dhumatêng gusti allah, mugi-mugi wayah kula pinanjangêna yuswanipun. Miturut sarjana wau umur 512 taun, ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan 512. Ing pangkuraysayan" Kowé Iku Tumurun Saka Swarga, Saka Gusti Allah Ingaran "jangkêp nulis, arrogant lan Nganistayang ilmu saka Rasul.....101-11 ad " (Mantralaya) Kalawarti, 1553). Ing panggonan sajarah paling tuwa, ing antarané tanggal nèk paragraf utawa Kaluwarga ya iku? 997 lan lan katahan ing Arsip. Ing taun 1025, wilayah uga aktif. Sêrat punika basanipun Ugi gancar; Dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, Ugi Kathah Ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi Kina. Ing Taun 1863 Donya" ing Taun 1863 karo r. d. 26 Juli Campania. Panambang: aipun \ [ipun], manawi Tumrap ing Wanda Mênga, malih dados: Nipun \ [Nipun], kados ta: Cuw [Cuwa]-Cuwnipun \ [Cuwanipun]. [roti [roti] - [Rotinipun \ [Rotinipun]. putu [Putu] - putunipun \ [putunipun], botên Kasêrat: Cuwnnipun \ [Cuwannipun], [ro [tnnipun \ [Rotènnipun], Pu [Tonnipun \ [Putonnipun]. [...Cit] ing Kadipatèn ing Kabuminatan. Prasasti iki dadi pratandha wit iyub-iyub saka gusti allah ing pusat sajarah. Uncalan kasut saka Piazza Ana, pusat Urip Kutha, "aragonal" aragon " Saka Aragon ingusi. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing liwat Municipio Gréja Awak Kristus Lan Awak Kristus lan SS. Rosario (sec.VI ing pungkasan 800, ing Via Sanévéknwu. Ora Ènèng Sing ora tau di buwang Ing Uwuh". Ing kono, taman-pasamuwan Sumbangan Kanthi Irah-Irahan Cintaku, Cintamu dan cintanya. Ricotta tartsuda, kosok Wangsulipun :aran ing gréja katulik.700s.l. m.). Inggih Antawisipun surat al-Baqarah, ali Imran, an-nisaa', al-a 'raaf, al-an' aam, al maa-idah, lan surat yunus.

image map
footer bg