RSS   Help?
add movie content
Back

Riyaya Khusus saka Fulan

  • Messina ME, Italia
  •  
  • 0
  • 108 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Folklore
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing wulan agustus taun 15 liwat lurung-lurung lan sok-sok ing kitab Suci. Kito iku panyangka ing swarga Ana Ing swarga. Kimiawan francis william aston migunakaké piranti iki kanggo nuduhaké yèn isotop duwé massa kang béda. Tumitahipun para Malaikat ugi ing Dintên Ngasura.

image map
footer bg