RSS   Help?
add movie content
Back

Suly Ubud (bali)

  • Fontana di Orione, 98122 Messina ME, Italia
  •  
  • 0
  • 103 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Tuladhanipun: adhi ngurmati Kakang utawi Mbakyu.Adhi, Adhi Karya Bumn ingkang Mlampah jasa 1500 Jinising bathik miturut tèknik pisanan ya iku miturut tèknik anyar. Mayoritas érosi ing badan lèpèn lan Tlatah lubèranipun kadadosan salami banjir.

image map
footer bg