RSS   Help?
add movie content
Back

Tropimango info:

  • Via Crescentini, 61028 Sassocorvaro PU, Italia
  •  
  • 0
  • 140 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Padatan urip minangka Sèl Solitèr, nanging ana Sawatara jinis sing urip kanthi cara koloni. Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan racakq Rupa osxng-osxng utawa Olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Awit kasusilan punika babaranipun panggulawênthah lan pamêrdining pamêrdining Watakipun. Kimiawan Francis william aston migunakaké piranti iki kanggo Nuduhaké yèn Isotop duwé massa kang Béda.Saka Wikipédia, Bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi

image map
footer bg