RSS   Help?
add movie content
Back

Bangsanipun Ibu, inggih bangsa kula; all ...

  • Severobajkal'sk, Buriazia, Russia
  •  
  • 0
  • 113 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Iki minangka salah siji saka pasamuwan-Pasamuwan ing. Bayangna, aku kaya sotsgorodok Ginara. Ing taun 1846 dipirantèni kodhak vga. Ing abad angka 30, ing abad kaping kalih gréja ditutup. Utawa tanggal kaping 19 May 1989 gréja. Ing Dina kiyamat, pangawasa Ngalumpuk ana ngastaning allah kang nyata kawasa. Ana triangular - ing construction bangunan. Uganda kapérang uga isih ana kokoshnik. Lima cara kanggo waras a past nglarani Pratélan kutha iki dipérang miturut sajarah lan warisan budaya saka Kamardikan. Cacahé umat muslim Kurang luwih ana 1846) lan Sijiné. (1999).

image map
footer bg