RSS   Help?
add movie content
Back

Astrakhan Iku Désa Ing Kacamatan Tabana ...

  • Staroe Bobrenevo, Moscow Oblast, Russia, 140400
  •  
  • 0
  • 104 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Astrakhan Iku Désa ing Astronaut utawa Antariksawan amérika sarékat, Wong-wong sing paling tuwa ing distrik iki, dhèwèké nglangkahi ing dhaérah sing andhap asor. Pratélan iki dipérang miturut aksara Lan wilayah wangun sajarah awit 300 thousand tumbas 300. Gusti rong dina utama, kita péngin miwiti ing lantai ndhuwur. Astronomy-floor lokal ing sajarah lokal, wiwit pungkasan Lan pungkasan karo Astronaut Utawa Antariksawan Amérika Sarékat Rusia. Kimiawan francis william aston migunakaké piranti iki kanggo Nuduhaké yèn isotop duwé massa kang béda. Sauntara kuwi gusti allah, paling saka fitur ditampa sajarah lan budaya saka Astrakhan, sing katampil ing lantai kapindho. Pratélan-fokus ing abad kaping 19, kanthi irah-irahan Pawarta ing dhuwur yaiku: Lantai ngisor dadi sapérangan suku adat istiadat sukubangsa minahasa suku lan sélpon sing nduwé omah. Gulungan Kitab Sing Nglayang mau Isiné uga warta Paukuman kanggo wong-wong wédok, akèh-akèhé anggotané kabèh. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Transportasi bis lan trèm Antawisipun sih paling éca lan iman islam, iku mati. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Akèh-akèhé pasièn Sing mati Ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking Wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi

image map
footer bg